Yvette 2.0

Logboek van mijn ontdekkingsreis langs 23 archiefdingen

23 Archiefdingen

23 archiefdingen is een cursus die medewerkers uit de archiefsector bekend maakt met web2.0-toepassingen. Het Nationaal Archief doet mee aan een pilot.

Over mij...

Mijn naam is Yvette Hoitink. Ik ben een van de coaches bij de 23 dingen cursus bij het Nationaal Archief. Ik doe al een hoop 'dingen' online maar hoop samen met mijn collega's nieuwe mogelijkheden te ontdekken!

Flickr tooltje

Eerder deze week schreef ik in de reacties op mijn Flickr post over een tooltje dat mijn vriend voor me gemaakt heeft. Luud had hier belangstelling voor. Hierbij de eerste 'sneak preview'.

Downloaden


>>> Download Flickr Manager 0.1 <<<

Requirements:

  • Windows XP of Vista
  • .NET framework 3.5 of nieuwer (download)

Features

  • Aanvullen of vervangen van beschrijvingen van een hele set afbeeldingen in Flickr

screenshot

Het programma vraagt toestemming aan Flickr om je gegevens te mogen aanpassen. Vervolgens kun je een set foto's uitkiezen waarvan je de beschrijving wilt vervangen of aanvullen. Na een bevestiging wordt de gewenste wijziging uitgevoerd.

Gebruik van het programma

Het programma mag gratis gebruikt worden, maar niet verder verspreid worden. Verwijs mensen dan graag naar deze pagina, dan zie ik tenminste hoe vaak het gebruikt wordt :-)

Vragen of opmerkingen?

Vragen of opmerkingen over het tooltje kun je in de reacties plaatsen, of rechtstreeks naar het e-mailadres sturen dat in het Help-scherm wordt getoond.

0 reacties:

Een reactie posten